Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Aquincumi Saláta

A szekuritis 2.

2023. július 15.

"Na, elkezdődtek a nyári fesztiválok meg rendezvények, megint dolgozni kell. A sok kis buzi kijön ilyenkor, meg a jól viselkedő családokat, joviális apukákat kell kerülgetni, faszom...lehetek kint a 40 fokban megint vigyázni ezekre a faszokra, miért nem tudnak inkább otthon maradni.

Nehezemre esik úgy elmenni mellettük, hogy ne basszam szét valamelyiknek a fejét. Ezek mindig jól érzik magukat ilyen nyálas, buzi zenékre, meg operákra, ki a faszt érdekelnek ezek? Egy normálisat veretni sem tudok, mert ezekre kell állandóan figyelni, nehogy valamelyik gyökér kiöntse a piáját vagy nekemjöjjön.

Mennék inkább le a terembe spanokhoz, de nem tudok ezek miatt a szarok miatt, állandóan kint kell lenni. Ütném az összeset, de komolyan. Tegnap is készen voltam, beütött a teszto, alig tudtam állni a lábamon, pörögtem mint a búgócsiga. Legalább a srácoknál volt egy kis kóla, de attól meg jó kedvem lesz. Inni nem iszok, azt csak az ilyen fesztiválozó prolik szoktak. Jazz, meg komolyzene mi? Faszért nem tudtok otthon maradni, de tényleg."

A bejegyzés trackback címe:

https://aquincumisalata.blog.hu/api/trackback/id/tr8518167526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása